Gå til sidens hovedinnhold

Strålende avslutning

Med fem hull igjen av tredjerunden lå Henrik Bjørnstad fire slag over par. Han endte på ett slag under!

Det så lenge mørkt ut for Henrik Bjørnstad på tredjerunden av PGA-turneringen i Mississippi. Fire bogeys på de første åtte hullene lovet ikke bra for 27-åringen, som må spille inn drøyt 1,3 millioner for å få følge PGA-sirkuset videre også neste år. Grensen for å være blant de 125 beste i den prestisjetunge touren kommer i år til å ligge på drøye 4,2 millioner innspilte kroner. Foreløpig er Bjørnstad langt unna en slik sum. Skulle Drøbak-gutten mislykkes i å bli blant de 125 beste er det ingen krise, så lenge han blir blant de 150 øverste. Da går han rett inn i finalerunden av kvalifiseringen for å være med i neste års tour. Faller nordmannen dog utenfor de 150 må han gjennom to knallharde kvalifiseringsrunder for å fortsatt kunne spise kirsebær med de store. Da det gjaldt som mest i Mississippi, våknet nordmannen.

Dobbel eagle

Med fem hull igjen var det kniven på strupen for Bjørnstad. Hullet viste par 5, og det norske golfesset dro til med en kanondrive på over 300 meter. Et pent innspill og en putt fra fem meter ga eagle, men fortsatt lå nordmannen to over par. Det neste hullet ba dog på en solid vitamininnsprøytning. Etter et godt utslag satt Bjørnstad ballen rett i hullet fra hele 125 meter og innkasserte dagens andre eagle, melder golf.no. Etter dette fulgte to par, før dagen ble avsluttet med en ny birdie. Dermed endte dagen på ett slag under par.

Drøbaksgutten har mye positivt å ta med seg til søndagens avslutning, og det skal ikke mange birdiene til før han kan avansere et godt stykke på resultatlisten. D.J Trahan leder turneringen, 12 slag under par.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året