RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Super-runde av Bjørnstad

Sist oppdatert:
Henrik Bjørnstad har spilt seg opp i toppen av Scandinavian Masters, takket være en strålende runde fredag.

Henrik Bjørnstad ligger på fjerdeplass i Scandinavian Masters, en av mange prestisjetunge turneringer på europatouren. Han gikk seks slag under par fredag, og er ti under par etter turneringens to første runder.

Dette er 26-åringens comeback i europatouren. Bjørnstad satte golfkøllene i skapet for ett år siden, på grunn av manglende motivasjon. Han var lei av å reise Europa rundt på egenhånd.

Nå er gleden tilbake - og tydeligvis også formen.

- Dette er moro! Det var helt fantastisk å gå og følge ham i dag. Han var også veldig fornøyd med gårsdagens runde. Han fortalte meg at alt fløt hele tiden. Han har vel skjønt hva han bør holde på med framover, sier sportssjef Jan Erik Aalbu til TV 2 Nettavisen.

Aalbu er glad for at Henrik Bjørnstad er tilbake som norsk golfsports flaggskip på herresiden.

- Han stortrives med seg selv, og med opplegget rundt ham. Nå har han folk som bryr seg. Hvis ikke dette er inspirerende, skjønner jeg ingenting!

Nordmannen ligger tre slag bak lederen, Bradley Dredge fra Wales. Bjørnstad er bare ett slag bak svensken Henrik Nyström og franskmannen Jean-François Remesy.

Jan-Are Larsen fikk ikke spillet til å stemme, og ligger i øyeblikket sist. Han gikk førsterunden på 77 slag og andrerunden på 73 slag, og endte turneringen åtte over par. Den siste norske deltagerern i turneringen, Lars Petter Brovold, endte på fem over par, og var heller ikke i nærheten av å klare cuten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere