*Nettavisen* Sport.

Suzann lar seg ikke stresse

Suzann Pettersen lå i teten etter to runder av Wachovia Classic sist helg, men så gikk det skeis på de to siste rundene. Her forklarer hun hva som gikk galt.

02.09.04 11:38

Suzann tangerte banerekorden sist fredag, da hun gikk på 63 slag og ni under par. Hadde det ikke vært for bogeyen på det første hullet, ville hun ha satt rekord. Men så kom to 75-runder på rad, og Suzann raste nedover på resultatlisten. Til slutt endte hun på delt 34. plass.

- Jeg mistet følelsen med driveren, og traff minimalt med fairwayer. Det gjorde at jeg ikke kunne være særlig aggressiv på pinnen, og da blir en fort litt defensiv i spillestilen. Det må jeg jobbe med, og jeg håper jeg kan levere solid spill innledningsvis også denne uken, slik at jeg kan bevise at jeg kan gjennomføre fire runder på et jevnt høyt nivå, sier hun.

Nå har hun fått Wachovia på avstand. Fokuset er igjen rettet mot ukens turnering i Springfield.

- Jeg føler meg i god form, og denne uka har jeg også besøk av treneren min, Simon Holmes. Nå gjelder det å fokusere på en runde av gangen. Jeg lar meg ikke stresse av det faktum at jeg har falt av i innspurten de to siste turneringene, sier hun.

Torsdag slår hun ut klokken 12.44, lokal tid, fra hull 1.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.