RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suzann misset cuten - igjen

Sist oppdatert:
Suzann Pettersen gikk lørdagens runde av McDonald’s Championship i Delaware, USA, på 74 slag. Til sammen endte hun syv over par etter to runder, og klarte dermed heller ikke denne gang cuten.

Dette er den fjerde strake turneringen på USA-touren hvor den norske golfspilleren ikke kvalifiserer seg for spill på de to siste rundene.

-Det blir ikke finale spill på meg i McDonalds Championship her I Wilmington, Delaware. Det er frustrerende da jeg føler at det er så nær fra å få uttelling. Men scoren lyver jo ikke så jeg må forholde meg til den faktiske situasjonen. Jeg må fokusere riktig fremover, og fortsette å trene på de rette tingene. Jeg vet at det vil endre seg, men nå blir det viktig å holde hodet oppe og søke kloke løsninger, sier Suzann Pettersen.

Hun satser på å reise seg i neste turnering.

- Jeg skal spille Shoprite Classic i Atlantic City den kommende uken som ligger en liten kjøretur fra hvor jeg er nå. Den begynner fredag, så jeg har noen dager å trene på frem til den turneringen, sier Suzann.

Dårlig start
Norges beste kvinnelige golfspiller fikk en verst tenkelig start på turneringen, da hun fikk en trebit i øyet på vei til treningsfeltet torsdag morgen. Hemmet av synsvansker gikk Suzann en brukbar 75-runde, fire over par.

Hun startet nokså svakt på fredagens runde, men fikk hjelp fra oven da pøsende regn gjorde at runde ble avbrudt.

Suzann Pettersen klarte imidlertid ikke å forbedre spillet sitt da den utsatte runden ble gjennomført lørdag kveld, og var tre slag unna å klare cuten. Etter to birdies, tre bogeys og én dobbelbogey, endte hun på 149 slag; tre for mye til å klare å kvalifisere seg for de to avsluttende rundene.

Fjorårsvinner Annika Sörensta leder turneringen halvveis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere