*Nettavisen* Sport.

Suzann nærmer seg comeback

Suzann Pettersen trener for fullt igjen. Går alt etter planen, gjør hun comeback på LPGA-touren om drøye to uker.

14.04.04 12:34

Suzanns sesong så langt er blitt ødelagt av skader. Først måtte hun gjøre et lite inngrep i armen, før hun fikk en betennelse i albuleddet. Det gjorde sitt til at hun måtte holde seg helt i ro en stund.

Klikk på bildet for å forstørre.

Får behandling
- Det begynner å bli bedre. Armen fungerer ikke hundre prosent ennå, men jeg kan utføre den treningen jeg ønsker. Jeg får behandling som holder stinnheten borte, sier Suzann Pettersen til TV 2 Nettavisen.

Hun regner med å sesongdebutere i Chick-fil-A Charity Championship i Atlanta om drøye to uker, men en endelig beslutning blir tatt i neste uke. Da kommer Tuttas trener, Simon Holmes, over til USA igjen.

- Jeg kommer ikke til å stille til start før jeg føler at jeg er helt klar. Så får vi se hvordan treningen går de neste ti dagene, fortsetter Suzann.

Har vært tøft
Norges beste kvinnelige golfspiller har begynt å spille på bane igjen, noe hun betegner som «vanvittig deilig».

- Jeg kjenner hvor morsomt det er, sier hun, men innrømmer at det har vært tøft å være satt ut av spill i såpass lang tid.

- På den annen side var det en stund der jeg ikke var i nærheten av verken å kunne trene eller spille. Så da hadde jeg ikke så mange valg, sier hun.

«Tutta» har fulgt med på de turneringene som har vært så langt i sesongen, og er ikke overrasket over resultatlistene.

- Det er omtrent som man kunne forvente seg. Men jeg må si jeg er sugen nå, sier hun.

Hollywood
Nylig var Suzann Pettersen i Hollywood på en såkalt photo shoot. Tutta har fått stjernestatus på LPGA-touren i år, og fotoseansen var et ledd i promoteringen.

- Det var hyggelig å se igjen noen av spillerne, å få en følelse av hva som skjer og få litt inside fra touren. Det var et bra avbrekk i hverdagen. Bildene ble bra, tror jeg, avslutter hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.