RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suzann nærmer seg toppen

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
To stabile sisterunder kan gi millioner på kontoen.

Det hadde sett atskillig bedre ut for Suzann Pettersen om hun hadde unngått de bogeyene på de to siste hullene, men det ser likevel ikke så verst ut.

27-åringen ligger på ellevteplass etter to av fire runder.

Det er bare fire slag opp til førstepremien på 2,1 millioner kroner. Foreløpig ligger Tutta an til en premieutbetaling på en kvart million norske kroner.

Det skulle holde til at den lange reisen til Singapore og HSBC Women's Champions-turneringen er verdt bryet og vel så det.

Jane Park (21) fra USA leder turneringen, sammen med Paula Creamer (22), også hun fra USA. De to amerikanske jentene ligger seks slag under par etter hver sin 71-runde fredag morgen, norsk tid.

Suzann Pettersen ville vært fire slag under par om hun hadde gått 17. og 18. hull på par. Dessverre ble det bogey på begge hullene, og en skuffende avslutning på det som lenge så ut til å bli en super runde.

Dette er sesongens tredje LPGA-turnering for oslojente, som foreløpig har en 32.- og en 42.-plass på 2009-listen.

Henrik Bjørnstad klarte så vidt å snike seg innenfor cuten i New Zealand, hvor han spiller HSBC Championship. Bjørnstad gikk andrerunden på 70 slag og ligger tre under par og på 44.-plass.

Gareth Paddison fra New Zealand leder, sammen med Josh Teater fra USA og Kurt Barnes fra Australia. Trioen er ni under par.

Begge turneringene avsluttes søndag morgen, norsk tid.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere