RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tatt av tåka

(foto: scanpix)
Tåka gjorde det umulig å se ballen for de fleste under andrerunden av Buick Invitational, men Tom Lehman rakk å fullføre. Snart kan det vise seg vanskelig å se ham også - for konkurrentene.

Lehman slo to strake birdier og gjeninntok ledelsen før han ble tvunget til å ta en tre timer lang pause på grunn av tåke. Han kom tilbake og avsluttet runden med to nye birdier, og endte fem under par med 67 slag på Torrey Pines-banen.

Lehman er 15 under par etter to runder. Det er tangering av rekorden til Lennie Clements fra 1996, ifølge nyhetsbyråets AP.

Peter Lonard fra Australia var 12 under par, og spilte på det siste hullet da den andre runden ble utsatt på grunn av mørket. Spillet på andrerunden fortsetter lørdag.

Tiger Woods rakk imidlertid å spille seg inn i seierskampen. Han slo tre birdier på fire hull etter tåkepausen, og ligger 11 under par. Woods har fortsatt ikke spilt sistehullet på andrerunden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere