RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Tiger Woods sliter tungt på golfbanen om dagen.
Tiger Woods sliter tungt på golfbanen om dagen. Foto: Scanpix (NTB scanpix)

Tiger: - Det var forferdelig

Perfekte greener og en fordelaktig starttid hjalp ikke for Tiger Woods som leverte en åpningsrunde i PGA-mesterskapet tre slag over par.

Amerikaneren har misset cuten i sine to foregående majorstarter, og mye tyder på at det blir tre av tre i løpet av denne uken. Iallfall om han fortsetter på samme måte med putteren fredag.

Flere ganger i løpet av runden var Woods tydelig frustrert over sin egen putting. På de nydelig dresserte greenene på banen Whistling Straits var det ingenting annet enn seg selv å skylde på.

– Vel, jeg slo ballen veldig bra i dag, men jeg klarte ikke å få noe ut av det. Det er nok en av de verste putterundene jeg har hatt på veldig lang tid. Jeg hadde ingen følelse for hvor hardt jeg skulle slå. Det var forferdelig, sa Woods.

Dustin Johnson leder turneringen etter en strålende runde på 66 slag. Svenske David Lingmerth følger kun ett slag bak – til tross for at han spilte på ettermiddagen hvor vinden tok seg kraftig opp.

Rory McIlroy, som gjorde comeback etter ankelskaden som har satt ham ut i fem uker, og Jordan Spieth leverte begge runder på ett slag under par. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere