Tiger berget seg i siste liten

Foto: Reuters/Scanpix

En god andrerunde sørget for at Tiger Woods ikke røk tidlig.

04.09.10 20:06

Det har vært skrevet mye om Tiger Woods tunge år, både på og av golfbanen. I august ble skilsmissen hans klar etter en turbulent tid etter utroskapsskandelen i fjor høst, og heller ikke på golfbanen har det fungert.

Denne helgen var det duket for Deutsche Bank Championship i Norton, Massachusetts. Der startet Tiger begredelig og spilte førsterunden til en over par. Ikke akkurat måten å friskmelde spillet sitt på.

For med fire bogeys på fem hull på de siste ni av førsterunden floppet Tiger fullstendig og lå langt nede på resultatlisten.

Men etter litt værproblemer, såvel som spillproblemer, gikk Tiger ut på andrerunden først lørdag. Da sørget han for å legge igjen bogeyene i klubbhuset. Om ikke Woods spilte så fantastisk som han gjorde i glansdagene, var spillet i alle fall solid og bogeyfritt.

Og med seks birdier og resten på par spilte amerikaneren seg kraftig opp, nå med fem under par. Det skal holde til å klare cuten med brukbar margin.

Men noen topp-plassering i helgen blir det mest sannsynlig ikke på Woods. Amerikaneren Brandt Snedeker leder etter to runder, tolv slag under par, foran britiske Luke Donald og Jason Day fra New Zealand, som begge har spilt til ti under par.

Spillet er uansett forsinket i Norton, og dermed vil det nok ta en stund før andre runde er fullført lørdag.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag