*Nettavisen* Sport.

Tiger henger fortsatt med

Foto: REUTERS/Scanpix

Men det er Phil Mickleson som seiler opp som storfavoritt, etter kjempespill på den tredje runden.

Tiger Woods har latt golfspillet tale for seg denne helgen. Comebacket i Masters-turneringen er et av de mest omtalt comebackene i idrettshistorien, og Woods har vist at han fortsatt vet hvordan man slår en ball.

For ikke bare klarte han cuten på overbevisende vis, han hang med i toppen og lå før lørdagens runde på en delt tredjeplass.

Lørdag skulle han gjøre sitt for å komme enda høyere.

Og han startet da riktig så godt. På de tre første hullene hadde han to birdies, og der og da trodde man at Tiger skulle sørge for å spille seg helt opp i ledelse.

Men så begynte Woods å klusse. På de fire neste hullene ble det tre bogeys, før han hentet seg inn med nok en birdie. Deretter ble det nok en bogey, før han fant godfølelsen på ny.

Fra hull 13 til hull 15 ble det tre nye birdies. Deretter avsluttet han med en bogey og birdie på de to siste hullene. Det holdt til to under par på runden, og åtte under par totalt. Det gjør at Woods ligger på delt tredjeplass med koreaneren K.J. Choi.

Mest imponerende lørdag var likevel Phil Mickelson. Han hadde to eagles og fire birdies på sine 18 hull, men tre bogeyer ødela det som ville vært en helt utrolig runde. Likevel gikk han runden fem under par, og spilte seg opp til andreplass.

Før siste runde ligger han kun ett slag bak briten Lee Westwood, som leder turneringen med tolv under par totalt.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag