RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiger i sjuende himmel

Sist oppdatert:
Rookiene yppet seg underveis. Men til slutt var det ingen som klarte å temme Tiger Woods.

Verdens beste golfspiller viste at han er nettopp det under avslutningsrunden i Buick Invitational søndag. Underveis på 66-runden la Woods også inn en eagle - for å vise hvem som er sjefen.

Sterkt av Snedeker
Woods endte på 273 slag i PGA-turneringen. Dermed var han to slag foran Charles Howell III og tre foran Brandt Snedeker. Seieren var Tigers tredje strake i Buick Invitational.

Snedeker, nykommer på årets PGA-tour, åpnet turneringen respektløst med en formidabel 61-runde torsdag, og gikk ut på den siste runden i delt ledelse. Dessverre holdt det ikke helt inn, men han avsluttet likevel med en 72-runde. 3. plass ga han likevel 364.000 dollar, og han har med andre ord skaffet seg et solid grunnlag for å klare å beholde spillerettighetene sine på PGA-touren neste år også.

Men det meste handlet, som vanlig, om Tiger Woods. Seieren var hans sjuende strake på PGA-touren, en fantastisk prestasjon som bare Byron Nelson før har vært i stand til. Nelson, som døde i fjor, har rekorden med 11 seirer på rad. Det klarte han i 1945.

- Det er ganske spesielt å bli nevnt i samme åndedrag som Mr Nelson, sa Woods etter triumfen, ifølge BBC. - Det er bare en person foran deg, og han er en av de største legendene i sportens historie, la han til.

En stund til neste gang
Woods har ikke blitt dårligere enn nummer to siden Western Open i juli i fjor. Han ble nummer to både i HSBC-turneringen i Kina og Dunlop Phoenix i Japan sist november.

Neste turnering på PGA-touren blir enten Nissan Open i Los Angeles fra 15. februar eller WGC-Accenture Match Play Championship i Tucson, Arizona, helgen etter.

I mellomtiden har altså de andre muligheten til å vinne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere