RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiger krangler videre

(foto: scanpix)
Tiger Woods er ikke ferdig med å krangle med ekspertkommentatorne på TV. Nå er det hans tidligere trener Butch Harmon som får merke verdensenerens vrede.

Etter ti år med suksess, avsluttet Tiger Woods samarbeidet med sin trener Butch Harmon for to år siden.

Det så ut som om de skilte lag som venner, men ikke alt tyder på at det er den fulle sannheten.

Harmon er nå ekspertkommentator for NBC under US Open og legger ikke skjul på hvorfor Woods vant alle sine åtte Majors-titler mens han var trener for ham. Siden de avsluttet samarbeidet, har Woods spilt sju Majors-turneringer uten å gå til topps.

- Tiger Woods spiller ikke bra. Han jobber ikke med de rette tingene. Han skulle komme til denne turneringen med en innstilling om å vinne med seks, syv, åtte slag. Det var slik den gamle Tiger tenkte. Nå forsvarer seg med å si at "jeg er i nærheten", det er "like før det løsner" og at "jeg er komfortabel med situasjonen". Jeg tror at alt dette bidrar til at han fortrenger sine egentlige problemer, sier han.

Noe som får verdenseneren til å tenne.

- Jeg skjønner ikke hvorfor han bryr seg. Han vet ikke noen ting om hva jeg jobber med. Jeg har aldri snakket med ham om det, og skjønner ikke hvorfor han går ut slik. I hvert fall ikke med tanke på hvor tett vi har samarbeidet. Jeg trodde alt var greit da vi skilte lag og at vi begge hadde skværet opp. Jeg skjønner ikke motivasjonen hans. Venner gjør ikke slik. De sier ting til hverandre under fire øyne, sier Woods ifølge golferen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere