*Nettavisen* Sport.

Tiger nærmer seg comeback

Foto: AP Photo

Tiger Woods tilbake i trening.

14.01.09 11:36

Syv måneder har gått siden Tiger Woods dramatiske seier i US Open. Dette var også golf-essets siste turnering før han ble skadet. Et ødelagt korsbånd, samt to tretthetsbrudd gjorde at Tiger måtte operere.

Og Woods har nok vært savnet. Ifølge Golf.no har tv-tallene for golf i USA falt i takt med Tigers skade.

Nå kan PGA-touren glede seg over at dens aller største stjerne er tilbake i trening. 33-åringen er endelig frisk nok til å slå lange slag igjen.

- Akkurat som jeg hadde håpet, så slår jeg nå med lange jern og driver igjen. Jeg svinger ikke så hardt som jeg kan, men jobber mot det målet, sier Tiger til sin offisielle nettside.

Woods har ikke satt noen definitiv dato for comebacket, men det spekuleres i om han er tilbake i U.S. Masters, 9. april.

- Så langt har kneet mitt holdt bra, men jeg vet foreløpig ikke når jeg kan konkurrere igjen.

Da Tiger ble skadet hadde han et enormt forsprang på verdensrankingen, men skaden har gjort at konkurrentene nå er nærmere enn på veldig lenge.

Akkurat nå er Sergio Garcia bare tre og et halvt poeng bak, og hvis comebacket til Tiger drøyer - og de like bak har suksess - kan han faktisk falle ned fra plassen på toppen for første gang siden juni 2005.

Tiger Woods er en av tre spillere som har vært ranket som nummer én de siste ti årene. De andre to er David Duval i 1999, og Vijay Singh i 2004 og 2005.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Annonsebilag