RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiger på hevntokt i Ryder Cup

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Inntil nylig var Tiger Woods verdens beste golfspiller. Til helgen er det Ryder Cup, en turnering der Woods har slitt tidligere. Det vil han gjøre noe med nå.

Woods var verdensener i fem år, han har vunnet alt som er å vinne, men sist helg mistet han plassen som nummer en på verdensrankingen til ustoppelige Vijay Singh. På tross av at Tiger Woods har vunnet åtte Major-titler, har han bare vært suksessfull i fem av sine 15 Ryder Cup-kamper.

28-åringen, som fortsatt er den yngste spilleren på det amerikanske laget, er fast bestemt på å vise hva han er god for under helgens turnering på Oakland Hills.

- Forhåpentligvis blir det noe annet i år. Dere vet hva slags konkurranseinstinkt jeg har. Jeg går ut på banen med samme holdning hver gang, og det er å vinne. Jeg skal prøve så godt jeg kan å vinne så mange poeng som mulig, sier han, ifølge AFP.

På en pressekonferanse i går kveld måtte Woods forsvare sin tre tidligere Ryder Cups, der han har slitt med å hente poeng.

- Jeg har spilt mitt beste hver gang. Jeg har gått 64-runder og tapt, og jeg har også spilt dårlig og tapt. Alt jeg vet, er at jeg har forsøkt mitt beste. Hva mer kan man gjøre?

Tiger tror også at hans europeiske motstandere er ekstra motivert når de møter ham.

- Det er sånn det har vært siden min første Ryder Cup, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere