*Nettavisen* Sport.

Tiger på ny jakt

Foto: (foto: scanpix)

Tiger Woods er i kanonform for tiden. Nå satser han på å gjøre noe med den dårlige Ryder Cyp-statistikken sin også.

Tiger Woods har vunnet de to siste major-turneringene, de tre siste turneringene han har deltatt i, og han er hele 60 slag under par på de 12 siste golfrundene han har spilt. Og i neste måned er det Ryder Cup. Det er et konkurranse-konsept Tiger liker godt, men som han ikke har hatt overvettes mye suksess med så langt.

Han har vært med å tape tre av fire ganger mot Europa, og selv har han bare vunnet sju av 20 kamper. Allikevel er han enhver kapteins soleklare førstevalg når kampene skal settes opp.

- Jeg har ikke alltid spilt bra. Og - på toppen av det igjen – når jeg spilte bra, så spilte motstanderne bedre enn meg. Det er sånn det er i match play, særlig når du har partnere. Alt kan skje. Du kan gå en god runde, og likevel bli slått, sa han etter helgens triumf i PGA Championship, ifølge BBC Sport.

Verdenseneren bedyrer at han gleder seg til årets utgave av Ryder Cup.

- Vi har ikke vunnet den på en stund (1999 var forrige gang, red.anm), og forhåpentligvis klarer vi å få gjort jobben denne gangen, sa Woods.

USAs kaptein Tom Lehman tok mandag ut spillerne som skal representere USA i årets Ryder Cup. Hele troppen kan du se her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.