Tiger regjerer igjen

Foto: (foto: scanpix)

Tiger Woods er igjen verdens beste golfspiller etter at han avgjorde en thriller av de sjeldne i Ford Championship i natt.

07.03.05 08:13

Tiger startet dagen to slag bak Phil Mickelson, men satte en eagle på det 12. hullet og havnet i førersetet. De to kamphanene fulgte hverandre frem til det 17. hullet, da Tiger satte en glimrende birdie, men den store dramatikken fant sted på siste hullet. Da satte Mickelson en chip i hullkanten, men ballen ville ikke i.

Andre seier i år
Dermed kunne Tiger juble for sin andre seier for året etter en sisterunde på 66 slag. Det betyr også at han igjen er ranket som verdens beste golfspiller. Han hadde topp-plasseringen i 264 uker på rad, før han mistet hederen til Vijay Singh sist september. Fijianeren endte på delt tredjeplass i Ford Championship.

- Vi kjempet mot hverandre hele dagen. Det var moro å være en del av det. Jeg følte at jeg bare måtte fortsette å sette birdies. Par ville ikke gjøre jobben, sa Woods etter seieren, ifølge BBC.

Woods tjente 900.000 dollar på seieren, pluss en sportsbil, men lovte å gi bort bilen til sin caddie Steve Williams. Caddien ødela nemlig hånden sin i en bilulykke for ikke så lenge siden.

Bitter Mickelson
Mickelson, som har tapt hver gang han har stått ansikt til ansikt mot Woods på en sisterunde, var skuffet etter ”tapet”.

- Det var herlig for Tiger at han vant, men det var fortærende for meg at jeg tapte. Jeg trodde virkelig at jeg skulle vinne. Jeg kunne ha gjort det, jeg burde ha gjort det, sa han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.