RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiger satte ny rekord

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Marius Thorp er ikke den eneste som imponerer i British Open. Tiger Woods og Chris DiMarco satte fredag ny banerekord på Hoylake.

Den 18 år unge juniorspilleren Marius Thorp ligger to under par etter to runder på Hoylake i England, en imponerende prestasjon som vi skriver mer om i denne artikkelen.

Men Tiger Woods viste også at han kan spille golf på høyt nivå. Det aller høyeste nivå, faktisk.

Den regjerende mesteren noterte seg for en eagle og seks birdier, og gikk fredagens 18 hull på 65 slag. Hans amerikanske landsmann Chris DiMarco gikk også på 65 slag fredag, og dermed deler de to den nye banerekorden på Hoylake.

Woods leder British Open etter to runder. Verdens beste golfspiller ligger 12 slag under par. Eaglen på hull 14 var naturlig nok det største samtaleemnet da Woods møtte pressen etter at runden var ferdigspilt.

- Jeg kunne ikke se flagget fra der jeg stod, og forsøkte bare å slå den rett gjennom vinden. Helt ærlig; jeg forsøkte bare å få ballen på greenen og senke den på fire slag, så å gjøre det på to var en bonus, sa Woods ifølge BBC.

British Open ble første gang arrangert i 1860. Det har siden blitt avviklet årlig, med unntak av krigsårene 1915-1919 og 1940-1945. I fjor ble turneringen spilt på St. Andrews. Tiger Woods var suverent best, og vant med fem slags margin til Colin Montgomerie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere