*Nettavisen* Sport.

Tiger takket nei til 440 millioner kroner

Foto: (Scanpix)

Tiger Woods blir forlatt av så og si alle sponsorene sine, men vil likevel ikke ha irske Paddy Power med på laget sitt.

05.03.10 18:13

Tiger Woods har ikke akkurat levd det gode liv det siste halve året. Golfesset ble avslørt for utroskap i fjor, og har etter dette mistet både sponsorer og støtte fra fansen.

For en uke siden opptrådte Woods offentlig for første gang siden avsløringen kom, og golfstjernen la seg fullstendig flat.

Likevel har flere sponsorer droppet Woods den siste tiden, og en undersøkelse viser at Woods er ingen populær mann blant folk flest. Faktisk er det så mange som sitter med et negativt inntrykk av Woods, at han er den minst populære idrettsutøveren i USA siden basketstjernen Kobe Bryant sto tiltalt for voldtekt for seks år siden, skriver golf365.com.

Men ikke alle ser ut til å ville kvitte seg med Woods. Det irske spillselskapet Paddy Power hevder å ha tilbudt Woods en sponsorkontrakt verdt 75 millioner dollar, 440 millioner kroner, over fem år.

Men tross all negativiteten rundt sin person den siste tiden, skal Woods ha takket nei til avtalen.

Likevel fortsetter forhandlingene, og spillselskapet har fortsatt stor tro på at de skal kunne komme fram til en avtale med Woods.

- Paddy Power er fortsatt interessert i å jobbe med Tiger Woods, og vil gjenoppta forhandlingene med IMG (Woods representanger). Et forbedret tilbud vil bli lagt fram, innholdet i tilbudet vil ikke bli offentliggjort, skriver selskapet i en offisiell uttalelse.

Så gjenstår det å se om Tiger Woods velger å takke ja til de sponsorene som fortsatt vil ha han på laget.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.