RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiger tapte i egen turnering

(Scanpix/AFP)
Sist oppdatert:
Tiger Woods kunne ikke gjøre noe med koreanske K. J. Choi i sin egen turnering.

Tiger Woods har vært sentral i planene med å få en turnering i Washington med på PGA-touren.

Og i helgen gikk den første AT&T National av stabelen.

Woods hadde selvsagt forhåpninger om å skrive seg inn i historiebøkene som tidenes første vinner, men måtte til slutt ta til takke med en sjetteplass. Det ble ingen W for vinner bak navnet hans.

- Jeg fikk ingen «W», så det var jo litt frustrerende. Men denne turneringen har vært en større suksess enn noen kunne forestilt seg, sa han da han var ferdig.

Det var koreanske K. J. Choi som var den beste over fire runder på Congressional-banen. Han gikk den siste runden på 69 slag og endte åtte under par på 271 slag.

For en drøy måned siden gikk han til topps i legenden Jack Nicklaus' egen turnering Memorial Tournament. Denne gangen var det altså Woods som overrakte ham trofeet.

- Jeg kan i hvert fall si at dette trofeet er mye tyngre enn Jacks trofé, hvis det har noe å si. Men alt jeg kan si etter å ha vunnet begge turneringene er at jeg har enorm respekt for begge spillerne og å hva det betyr å vinne turneringene deres kan jeg ikke uttrykke med ord, sa en strålende fornøyd Choi.

Steve Stricker ble nummer to, mens Stuart Appleby måtte ta til takke med tredjeplass etter å ha sprukket på den siste runden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere