RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP Photo/Scanpix

Tiger Woods imponerer ingen i Ohio

Sist oppdatert:
Stjernen ligger på delt 38. plass etter tre runder.

Golfverden var spent på å se hva Tiger Woods kunne finne på i WGC-Bridgestone Invitational, som var hans første turnering siden Players Championship i mai.

Hittil har det ikke vært mye å se på. Superstjernen, som har slitt med formen helt siden utroskapsskandalen oppsto sent i 2009, har hatt et varierende spill

Etter en åpningsrunde på 68-slag på torsdag, gikk Woods en 71-runde på fredag. Lørdagens runde ble også skuffende.

Tiger registrerte fire bogeyer og to birdier. Ett over par etter tre runder, betyr at han er hele 13 slag bak leder Adam Scott.

- Jeg puttet ikke bra igjen i dag, sier Woods, før han nevner fire slag som han «kastet bort». Han prøver likevel å fokusere på det positive.

- Jernspillet var tilbake. Jeg begynte å få følelsen i hendene og nesten hvert slag med jernkøllene satt der de skulle, uttaler Woods, ifølge Reuters.

Adam Scott fra New Zealand leder, som nevnt, turneringen. Bak han jakter blant andre de unge kanonene Jason Day, Ryo Ishikawa, Ricky Fowler og Rory McIlroy. Tiger Woods velger å ikke fokusere for mye på resultatlistene.

- På søndag må jeg få til en god runde og bygge videre på det. Dessverre er jeg ikke med i kampen om å vinne, men kan fortsatt få til en god runde, sier Woods.

Her kan du se hele den foreløpige resultatlisten WGC-Bridgestone Invitational.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere