*Nettavisen* Sport.

Tigers femte strake

Foto: (foto: scanpix)

Med seieren i Deutsche Bank Championship i Boston vant Tiger Woods sin femte PGA-turnering på rad.

05.09.06 09:36

Tiger gikk 16 under par og vant foran fijianeren Vijai Singh, som ledet etter dag tre etter en fantastisk søndag på golfbanen. Men ingen kunne stanse Tigern da han først satte i gang på sin sisterunde. For hør bare på dette:

To eagles
I løpet av de sju første hullene hadde han satt to eagles og to birdies. Vips så var han foran. Og når han er i det hjørnet, er det ingen som klarer å stanse ham.

Tiger Woods spilte en så godt som feilfri runde, og plusset på ytterligere to birdies på back nine. Dermed endte han runden sin på 63 slag. Singh avsluttet fem slag dårligere.

Nå innrømmer til og med Tiger Woods at han trolig er bedre enn 1999-2000-sesongen, da han også vant fem turneringer på rad på PGA-touren.

- På en måte så er det det. Fordi jeg tror alle er blitt bedre. Men man kan ikke sammenlikne de to, fordi alle er blitt bedre, jeg er blitt bedre, teknologien er blitt bedre. Alt har bare utviklet seg. Og det er det vanskelige med å sammenlikne generasjoner, mener Tiger.

Misfornøyd
Men Tiger er aldri hundre prosent fornøyd. Det er alltid noe å rette på. Søndag kveld tok han en prat med sin trener Hank Haney, fordi verdenseneren var misfornøyd med svingen sin. Mandag fungerte alt så meget bedre.

- Jeg trodde aldri jeg skulle hente inn i de tre slagene i løpet av de første tre hullene, sa Woods etter turneringen. - Jeg måtte bare forsøke å ta ham igjen så raskt som mulig, i hvert fall før front nine var over, sa han.

Det er for øvrig første gang Tiger Woods avslutter en turnering han vinner, på 63 slag. Woods har nå vunnet 53 turneringer på PGA-touren. Og nei, han er ikke mer enn 30 år.

I løpet av de fem siste turneringene er Tiger Woods 97 under par.

Henrik Bjørnstad havnet for øvrig langt ned på resultatlisten med nok en runde på 70-tallet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.