*Nettavisen* Sport.

Tutta fløy høyt

Foto: (Getty / All Over Press)

Men ikke ikke høyt nok til seier.

30.04.12 08:38

Suzann Pettersen avsluttet med en god sisterunde og klatret til delt 12.-plass i LPGA-turneringen i Alabama søndag. Golfproffen spilte seg kraftig opp i turneringen etter en svak åpningsrunde. Søndagen gikk hun på fire under par og avanserte ni plasser.

Tutta hadde birdier på hull 2, 5 og 6, og det ga håp om en plassering helt i toppen, men bogeyer på 9. og 10. hull ødela litt av runden. Hun avsluttet med nye birdier på hull 12, 13 og 16.

Se Suzanns scorekort her.

Totalt endte 31-åringen 10 slag under par i turneringen.

- Det har vært god golf de siste par dagene. Å være tålmodig er ikke min beste egenskap, men jeg jobber med det, forteller Tutta.

Det var sju slag svakere enn den amerikanske vinneren Stacy Lewis.

Se resultatlisten her

Neste helg skal Suzann Pettersen spille en uoffisiell turnering i Rio de Janeiro som et ledd i promotere golf som OL-gren. Golf står for første gang på over 100 år på OL-programmet i 2016.

Men først skal det både trenes og hviles litt hjemme i Orlando. Og hjem fra Mobile fløy Suzann og caddie Terry McNamara i et lite innleid privatfly.

- Terry og jeg flyr hjem til Orlando i kveld. Jeg har en økt med (trener, David) Leadbetter i morgen før jeg drar til Rio de Janeiro. Tid er verdifullt, sier Suzann.

(©NTB/Nettavisen)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.