*Nettavisen* Sport.

Tutta greide ikke cuten

Suzann Pettersen er ferdigspilt i LPGA-turneringen i Florida etter bare to runder. Golfstjernen klarte ikke cuten. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)

Suzann Pettersen er ferdigspilt i LPGA-turneringen i Florida etter bare to runder. Golfstjernen klarte ikke cuten.

Tutta strevde og fikk ikke spillet til å sitte under årets første konkurranse. Med runder på 74 og 75 slag røk hun ut med fem over par. Hun gjorde seg ferdig med annenrunden torsdag, men først fredag ble det klart at hun ikke får være med videre.

33-åringen var ett slag unna å kvalifisere seg for de to siste rundene. Hun gikk torsdagens runde tre slag over par. Pettersen åpnet med én birdie og to bogeyer på de første ni hullene (begynte på hull 10), og etter vending ble det tre nye bogeyer mot bare én birdie.

Under åpningsrunden slet hun med å treffe greenene, mens det var puttingen som ødela torsdag. Hele 36 ganger brukte Tutta putteren, og da blir det umulig å få et godt resultat.

Mørkets frambrudd gjorde at annenrunden måtte fullføres fredag. Sørkoreanske Jang Ha-na leder LPGA-turneringen halvveis. Hun har fire slags ledelse på den amerikanske duoen Angela Stanford og Stacy Lewis.

De to siste rundene spilles fredag og lørdag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.