RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Suzann Pettersen er i delt ledelse i Skottland.
Suzann Pettersen er i delt ledelse i Skottland. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)

Tutta i tet i Scottish Open

Suzann «Tutta» Pettersen ligger på delt førsteplass, fire under par, etter første runde av Scottish Open.

Pettersen deler ledelsen med Lydia Ko fra New Zealand. Ko er rangert som verdens nest beste golfspiller, og de to gjennomførte runden på 68 slag.

Tutta gikk ut fra det 10. hullet og hadde birdie hull 10, 13 og 14. Hun måtte derimot tåle bogey på hull 16 og 18 før hun gikk i gang med sine ni avsluttende hull.

Der fulgte en ny birdie på hull nummer tre, og Pettersen meldte seg på i tetkampen igjen. Hun gikk i delt ledelse etter birdie på det femte hullet.

Caroline Martens spiller også i turneringen. Hun lå godt an til å gjøre det godt, og lå en under par da det gjensto tre hull. En bogey på hull 16 og en avslutning med dobbeltbogey på det 18. hullet ødela det hele.

Hun ligger på delt 26.-plass med to slag over par.

Marianne Skarpnord spilte første halvdel av sin runde på par, men en bogey på hull 11 førte til at hun avsluttet ett slag over par. Hun ligger på en foreløpig delt 16.-plass.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere