RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tutta kjemper om seier

Foto: Daniel Aguilar/REUTERS
Sist oppdatert:
Klatret til andreplass i Mexico.

Suzann Pettersen spilte en 71-runde (-1) lørdag og klatret med det opp på en andreplass i LPGA-turneringen Lorena Ochoa Invitational i Mexico.

Etter den tredje runden står hun bokført med åtte slag under par, tre slag bak ledende Catriona Matthew fra Skottland. Matthew overtok ledelsen etter en god tredjerunde med fire slag under par.

Etter lørdagens runde fikk Pettersen spørsmål om hun igjen kunne ta en seier etter å ha ligget en del slag bak lederen før den siste runden.

- Ja, det er det. Jeg fikk jo se det i fjor. Jeg mener at når du er igang må du prøve å gjøre alle par-5 hullene til din fordel. Det er tøffe hull her og med greenene som er her vet man aldri hva som kan skje, men man må gå en god runde i morgen, forteller Tutta til lpga.com .

Den sørkoreanske fjorårsvinneren Kim I.K. og svenske Anna Nordqvist ligger på en delt tredjeplass, kun ett slag bak den norske stjernen.

Oppdaterte resultatlister finner du her.

Turneringen avsluttes søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere