RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tutta med grusom avslutning

ELENDIG AVSLUTNING: Suzann Pettersen fikk det ikke til å stemme på den siste runden i LPGA-turneringen i Florida søndag.
ELENDIG AVSLUTNING: Suzann Pettersen fikk det ikke til å stemme på den siste runden i LPGA-turneringen i Florida søndag. Foto: Darren Carroll (Afp)
Den norske golfdronningen falt 26 plasser.

Suzann Pettersen hadde en elendig siste runde i LPGA-turneringen i Florida søndag. Den norske golfspilleren falt 26 plasser og endte sju slag over par.

Med 79 slag i avslutningsrunden gikk Tutta dagen fire over par. Det holdt til en delt 36.- plass. Hun raste dermed ned fra 10.-plassen hun hadde etter lørdagens runde.

33-åringen har spilt ujevnt den siste tiden, men klart seg brukbart med runder på 71, 72 og 70. Men søndag fikk hun svært lite til å stemme.

Den norske golfstjernen slet fryktelig på hullene fem til ni. Da slo hun fire bogeyer og pådro seg en dobbeltbogey. Pettersens eneste birdie kom på første hull.

Helgens turnering var avslutningen på LPGA-touren. Kun de beste spillerne fikk starte Titleholders-turneringen, og vinneren får en bonus på hele 1 million dollar (6,7 millioner kroner). (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere