RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tutta med i teten


MED I TETEN: Suzann «Tutta» Pettersen er på sjetteplass etter halvspilt turnering i Mexico.
MED I TETEN: Suzann «Tutta» Pettersen er på sjetteplass etter halvspilt turnering i Mexico. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Ligger to slag bak lederen.

Suzann Pettersen ligger på sjetteplassen i Lorena Ochoa Invitational i Mexico by etter at turneringen er halvspilt. Hun er bare to slag bak teten.

Tutta gikk den første runden på 69 slag og var tre under par. Hun måtte tåle 71 slag på den andre runden etter fire birdier og tre bogeyer. Førsterunden torsdag var bogeyfri.

Det betyr at den norske spilleren henger godt med i kampen om seieren i turneringen i Mexico. Hun ligger bare slaget bak et kobbel på fire spillere, som deler annenplassen.

Riktignok har det norske håpet falt fra annen- til sjetteplass, men det er på ingen måte dramatisk, for det er svært jevnt og tett blant de beste. Dette er den nest siste turneringen Pettersen spiller på LPGA-touren i år. Hun avslutter i Florida i neste uke.

Målet hennes er minst en seier i en av de to siste konkurransene, og dersom hun spiller som hun har gjort til nå i Mexico, kan seieren absolutt komme der.

- Jeg føler meg godt forberedt til sesongavslutningen, sa Tutta til NTB før hun reiste til Mexico. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere