RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Michael Cohen (Getty Images)

Tutta og Tiger i tet

Golf-vennene dominerer på hver sin kant.

Suzann Pettersen er i delt ledelse sammen med Juli Inkster under Lorena Ochoa Invitational i Mexico etter den første runden torsdag kveld norsk tid.

Den norske 30-åringen åpnet like godt med fire birdier på den fem første hullene, og gikk til slutt runden på 67 slag – fem slag under banens par.

- Det var en strålende start på turneringen, sa Suzann etter runden.

Her er Suzanns scorekort.

Hun ble nummer to i turneringen i fjor, og trives godt på hjemmebanen til den tidligere verdenseneren Lorena Ochoa, som arrangerer turneringen.

- Strålende sesong
Pettersen har hatt et strålende år så langt. Hun har vunnet to turneringer på LPGA-touren, én på Europatouren og ledet Europa til seier i Solheim Cup. Nå går hun derfor for sesongens femte store triumf.

- Det har vært veldig fint år. Du klager aldri når du får seirer. Én seier er bra, to er fantastisk, sier Suzann.

Den norske jenta ligger som nummer to på verdensrankingen, men er likevel et godt stykke unna sitt uttalte mål om å bli nummer én. Verdensener Yani Tseng har nemlig vært helt suveren i år, og har et godt forsprang på rankinglisten.

- Det får på en måte min sesong til å se gjennomsnittlig ut når Yani har vunnet sju turneringer på LPGA. Hun gjør at vi alle må jobber hardere, sier Suzann.

Tseng har imidlertid fått en svært dårlig start i Mexico, og ligger helt nede på en 34. plass av de 36 som deltar i turneringen i Mexico.

Her er ledertavlen.

Turneringen spilles over fire runder og avsluttes søndag.

Tiger Woods tilbake
Halvveis rundt kloden har Suzanns gode venn Tiger Woods også endelig fått spillet til å sitte. Etter to runder leder den tidligere ubestridte verdenseneren Australian Open ni slag under par. Han er et slag foran australske Peter O’Malley.

Det er nøyaktig to år siden sist Tiger Woods vant en turnering, og det var nettopp i Australian Open på Royal Melbourne at den seieren kom. Siden da har det vært et mye omtalt bilkrasj, ekteskapsbrudd, utroskapssaker, skader og middels golfprestasjoner.

Og det er en lettet Wood som snakket på pressekonferansen i Australia.

- Jeg spilte virkelig godt. Selv om jeg gikk fem under par i dag, følte jeg at det kunne vært åtte eller ni under, sier Woods.

Her ser du ledertavlen fra Australian Open.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere