Gå til sidens hovedinnhold

Tutta opp i tetkampen

Det norske golfesset avanserte 8 plasser etter god runde.

Suzann Pettersen fikk en godkjent start på årets Safeway Classic da hun gikk førsterunden ett slag under par, men på andrerunden natt til søndag hevet oslojenta seg betraktelig.

Fem birdies og kun en bogey var nok til å fullføre de 18 hullene på 68 slag - fire under par - og Tutta ligger dermed fem par under totalt når en runde gjenstår av turneringen i Oregon.

Det holder til en delt 10.-plass.

Asiatisk i tet
Det var under Safeway Classic forrige sesong at det norske golfesset var med helt i teten av nettopp denne turneringen, og men måtte se førsteplassen glippe etter omspill.

Med én runde igjen av årets utgave ser det imidlertid ut til å være litt for langt opp til toppen. Ali Miyazato fra Japan leder ganske så klart med elleve slag under par så langt.

De nærmeste utfordrerne, den sørkoreanske duoen Song-Hee Kim og Na Yeon Choi, følger på delt andre, åtte slag under.

Skarpnord sliter
Marianne Skarpnord deltar også i turneringen, men hevder seg ikke på samme måte. Den norske jenta ligger på åtte slag over par, noe som holder til en delt 135.-plass på resultatlisten.

Hun har bare fire andre bak seg på listen.

Turneringen som spilles i Oregon har en total premiepott på 9,4 millioner kroner og vinneren får med seg 1,6 millioner. Så langt i år har Suzann Pettersen litt i overkant av 1 million dollar, og ligger med det på en fjerdeplass på pengerankingen.

Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Lansert i dag: Dette er det eneste stedet du får tak i Ultraboost 21

Kommentarer til denne saken