RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
AVSLUTTET STERKT: Suzann Pettersen.
AVSLUTTET STERKT: Suzann Pettersen. Foto: Hunter Martin (Afp / NTB scanpix)

Tutta rettet opp elendig start

Suzann Pettersen spilte seg opp for hver runde.

Den norske golfstjernen fikk en elendig start i LPGA-turneringen i golf i Williamsburg, men endte til slutt på 12.-plass.

Amerikanske Lizette Salas gikk til slutt til topps i turneringen med 271 slag totalt.

Hun var 13 under banens par og vant en overlegen seier. Australske Sarah Jane Smith, Taiwans Yani Tseng og amerikanske Lexi Thompson som delte annenplassen, var fire slag bak den suverene vinneren.

Suzann «Tutta» Pettersen endte på 279 slag. Hun avsluttet med en 69-runde søndag etter tre birdier på hullene tre, fire og sju og en bogey som kom på det 11. hullet.

– Jeg spilte rolig og avslappet, og jeg følte meg bra ute på banen. Nå er det mange følelser som går gjennom meg, og foreløpig har jeg mer enn nok med å puste, sa Lizette Salas etter seieren.

Suzann Pettersen kunne putte litt i underkant av 120.000 kroner i lomma etter turneringen. Hun innledet med en 72-runde, mens spilte seg opp med 68 slag på annenrunden, 70 på den tredje og avsluttet altså med 69 slag på den fjerde og siste runden. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere