*Nettavisen* Sport.

Tutta sjanseløs i årets annen major

Suzann Pettersen var sjanseløs i sisterunden av årets andre majorturnering, kvinnenes PGA-mesterskap søndag. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)

Suzann Pettersen var sjanseløs i sisterunden av årets andre majorturnering, kvinnenes PGA-mesterskap søndag.

15.06.15 12:40

Suzann Pettersen var sjanseløs på seieren under sisterunden av årets andre majorturnering, kvinnenes PGA-mesterskap søndag.

Sørkoreanske Park In-Bee var suveren og endte fem under par på fjerde og siste runde på Westchester Country Club i New York. Det ga turneringsseier for 26-åringen med 19 under totalt.

Sørkoreanske Kim Sei-Young tok andreplassen, men var slått med hele fem slag.

Suzann Pettersen startet sisterunden på tredjeplass, men brukte 72 slag og endte på delt sjuendeplass i årets PGA-mesterskap. Hun var ti slag bak verdenseneren Park In-Bee.

Den sørkoreanske jenta kunne juble for sin tredje strake seier i PGA-mesterskapet. Det har kun svenske Annika Sörenstam gjort før henne. Triumfen var i tillegg hennes sjette i en Major-turnering.

– Det føles fantastisk å vinne for tredje gang på rad. Jeg er svært beæret, og jeg kan nesten ikke tro det jeg akkurat har gjort, sa 26-åringen.

Hun nølte ikke med å kalle seieren en av karrierens aller største og mest betydningsfulle.

Med seieren gjeninntok Park In-Bee toppen av verdensrankingen. Den har newzealandske Lydia Ko hatt den siste tiden. Kim Sei-Young, som ble nummer to søndag, klatret til andreplass.

– In-bee var veldig solid i dag. Jeg forsøkte hele tiden å finne muligheter til å nærme meg henne, men jeg spilte ikke mitt aller beste spill, sa hun.

Suzann Pettersen klarte på sin side ikke å følge opp seieren i forrige ukes LPGA-turnering, men beviste samtidig at hun er i ferd med å stabilisere seg i toppen av resultatlistene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.