*Nettavisen* Sport.

Tutta slo kraftig tilbake

Suzann Pettersen hadde mye å smile for etter annenrunden. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)

Suzann Pettersen fikk endelig grunn til å smile igjen etter torsdagens skrekkrunde.

04.04.15 11:41

Suzann Pettersen slo tilbake etter torsdagens skrekkrunde og hadde ingen problemer med å spille seg innenfor cut-grensen. Tutta gjorde fire birdier mot slutten.

33-åringen har i det minste gitt seg selv en sjanse til å melde seg på i kampen i toppen igjen, men hun er avhengig av en kjemperunde lørdag for at det skal kunne bli en realitet.

Fikk betalt for bytte

Ifølge henne selv kom løftet takket være et bytte av putter.

- Det var putterbyttet som utgjorde hele forskjellen. I dag følte jeg at jeg kunne sette alle putter. I går (torsdag) var jeg ikke i nærheten. I dag føltes det som omtrent alle ballene hadde en sjanse til å gå i. Jeg føler jeg har gjort et veldig bra bytte, sa Tutta til Norsk Golf.

- Du kan jo spørre hva f… jeg har gjort med den andre putteren. Den skal i hvert fall ikke med hjem i bagasjen, la hun til.

Tutta startet dagen med tre par, men en bogey på hennes fjerde (banens 13.) gjorde at utsiktene var dystre.

Vending

En birdie på det niende for dagens snudde opp ned på alt, og på de siste ni hullene storspilte Tutta.

Birdier på dagens 11., 14., 15. og 18. hull gjorde at hun gikk på fire under par, og er med det tilbake på par for turneringen.

Det er godt innenfor cut-grensen før spillerne på ettermiddagen lokal tid fullfører sin runde.

Den norske golfstjernen startet turneringen med en runde på fire over par torsdag. Da fikk puttingen skylden, men fredag hadde Tutta 28 putter, åtte færre enn på førsterunden.

Ifølge Norsk Golf gikk Pettersen rett i golfbutikken på banen i California og kjøpte en ny putter torsdag, og det så ut til å fungere. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.