RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tutta spiller med Gullit og Montana

Foto: Øyvind Ludt (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Sjeikene i Bahrain har invitert Suzann Pettersen til å spille med en av USAs største idrettslegender.

BAY HILL, ORLANDO (Nettavisen): Norges golfstjerne Suzann Pettersen er en ettertraktet kvinne, som får hundrevis av henvendelser om å stille opp på ulike turneringer og oppvisninger.

Men stort sett har ikke 31-åringen tid mellom et strengt treningsregime og de mange turneringene på LPGA-touren.

- Vi får en del henvendelser om å spille ulike steder, men 99 prosent sier jeg nei takk til, fordi jeg føler at det viktigste er å spille bra i den offisielle sesongen, sier Tutta til Nettavisen.

Til Midtøsten
I en av sine få friuker så langt i år har Oslo-jenta invitert norsk presse til hjemmebanen sin i Florida, den eksklusive klubben til legendariske Arnold Palmer, Bay Hill, i Orlando. Men friuken varer ikke lenge. Allerede onsdag kveld setter Suzann seg på flyet til Midtøsten.

Der har sjeikene i Bahrain funnet ut at den norske golfspilleren er den ideelle kvinnen til å kaste glans over det lille landets sportssatsing.

Og denne gangen sa Tutta ja.

- Dette følte jeg passet bra. Det er en måned det er mulig å gjøre litt ekstra ting. Jeg føler ikke at det går på bekostning av de turneringene jeg skal spille, sier Suzann.

Og det er ikke hvem som helst hun skal spille samme med i kjendisturneringen fredag og lørdag. Golfspillerne fra herretouren Colin Montgomerie, Paul Casey og danske Thomas Bjørn er kjente nok, men det er nok kjendisene fra andre idretter som nordmenn flest har hørt om.

Ikke starstruck
Suzann skal spille på lag med enten den tidligere britiske tennisstjernen Tim Henman, fotballspillerne Gianluca Vialli og Ruud Gullit, eller den legendariske quarterbacken Joe Montana (55).

Montana er kanskje den beste quarterbacken i NFL-historien, og har vunnet Super Bowl fire ganger.

Men Suzann Pettersen blir ikke starstruck av den grunn.

- Det skal bli hyggelig å bli kjent med noen nye mennesker, sier hun med et smil, og understreker at dette ikke er en turnering av det mest seriøse slaget.

- Det er egentlig bare show off. Men det er morsomt å se andre deler av verden, sier hun.

Turneringen spilles på Royal Golf Clubs Montgomerie Course, som nevnte Colin Montgomerie har vært med å lage.

Turneringen i Bahrain arrangers av The Bahrain Economic Development Board, som har som mål å gjøre det lille arabiske landet attraktivt for investorer. Derfor betaler de godt for å hente store navn som Joe Montana, Ruud Gullit og Suzann Pettersen til å kaste glans over landets satsing på idrett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere