RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Tutta spilte seg opp

Sist oppdatert:
Men er fortsatt langt bak de beste.

Det norske golfesset Suzann Pettersen spilte seg opp på resultatlisten under andre runde av US Open natt til lørdag, og ligger dermed som nummer 14 halvveis gjennom turneringen.

Seks slag bak
Tutta gikk runden på par, og ligger med det to slag over totalt. Oslojenta er seks slag bak ledene Cristie Kerr. Paula Creamer er nummer to, mens Jean Reynolds ligger på tredje.

Se den fullstendige resultatlisten i US Open her (ekstern lenke).

Pettersen vartet opp med birdier på hull tre og åtte, men måtte tåle bogey på det 13. hullet, og dobbeltbogey på det 16. hullet. Men en ny birdie på det nest siste hullet reddet altså par.

3,8 millioner
Vinneren av turneringen som spilles i Bethlehem i Pennsylvania får med seg rundt 3,8 millioner norske kroner i premiepenger.

Tutta har så langt spilt inn rundt 4,1 millioner kroner denne sesongen. Sørkoreanske Jiyai Shin topper pengelisten med over 6,5 millioner.

Se den offisielle pengelisten for LPGA-touren her (ekstern lenke).

US Open er årets tredje Major-turnering på kvinnesiden, og blir regnet som den største av dem alle. Det hele avsluttes søndag 12. juli.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere