RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tutta spilte seg opp

LANGT BAK TET: Suzann Pettersen gikk en brukbar andrerunde i Arkansas, men måtte se at teten dro ifra.
LANGT BAK TET: Suzann Pettersen gikk en brukbar andrerunde i Arkansas, men måtte se at teten dro ifra. Foto: David Cannon (Getty Images)
Men tapte i forhold til teten.

Suzann Pettersen fikk fire birdier, men ligger fortsatt et stykke bak teten i LPGA-turneringen i Arkansas i USA etter den andre runden lørdag.

Tutta endte på 68 slag på andrerunden i Pinnacle Country Club i Rogers, tre under par og ett slag bedre enn i åpningsrunden. En lovende start med birdie allerede på det andre hullet ble raskt nullet ut med bogey på det tredje.

Tre birdier til reddet imidlertid dagen for den norske golfproffen som har spilt inn over 13 millioner dollar siden proffkarrieren startet i 2003. Så langt i år har Tutta tjent like over en halv million dollar.

Sørkoreanske Na Yeon Choi leder turneringen på 13 slag under par etter andre dag etter en fantastisk 63-runde på åtte under par. Runden inneholdt sju birdier og en bogey, men ble kronet med en eagle på siste hull. Hun ligger to slag foran svenske Anna Nordqvist og landskvinnen Mi Jung Hur.

Suzann Pettersen ligger etter den andre runden på en delt 27. plass, fem slag under par. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere