Tutta sviktet

Foto: AP/Scanpix

Suzann Pettersen mistet ledelsen i prestisjetunge U.S Open.

08.07.12 23:51

Det norske golfesset Suzann Pettersen ledet U.S Open etter to runder, men natt til søndag klarte hun ikke å følge opp den gode starten.

«Tutta» gikk runden på seks slag over par, og ligger dermed nede på en delt sjuendeplass når én runde gjenstår av den prestisjetunge turneringen.

Seks spillere deler for øyeblikket denne syvendeplassen.

Totalt ligger oslojenta ett slag over par. Hun pådro seg fire bogeys og to dobbeltbogeys i løpet av de 18 hullene, og dermed hjalp ikke to birdies så mye for sluttresultatet.

Pettersen har ikke vunnet en turnering så langt i år og har ikke nådd sitt fulle potensial, til tross for at hun selv føler at hun har spilt bra.

- Det er birdies der ute, og vinden vil forhåpentligvis minke søndag, sa Pettersen etter den tredje runden.

Det er Na Yeon Choi fra Sør-Korea som topper etter tre runder. Hun ligger totalt åtte slag under par og har dermed et solid grep om førsteplassen i turneringen.

Amy Yang, også fra Sør-Korea, følger på andreplass, to slag under par, mens japanske Mika Myazato, amerikanske Lexi Thompson og tyske Sandar Gal følger på tredje.

Etter nattens runde er det altså kun en runde igjen i kvinnenes US Open, hvor den totale premiepotten er på 3,25 millioner dollar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag