RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TO NORDMENN: Suzann Pettersen får med seg Marianne Skarpnord til Kina.
TO NORDMENN: Suzann Pettersen får med seg Marianne Skarpnord til Kina. Foto: Darren Carroll (Afp)

Tutta tar med seg Skarpnord til golf-VM

- Det gjør det ekstra moro.

Suzann Pettersen er tilbake i Kina og klar for det som blir betegnet som kvinnenes uoffisielle golf-VM. Hun spiller sammen med Marianne Skarpnord.

Tutta legger ikke skjul på at hun gleder seg til verdensmesterskapet i Kina, for selv om det ikke gikk helt som hun hadde håpet i Singapore sist uke, der hun endte på 12.-plass til slutt, mener hun formen er god.

Pettersen har gode erfaringer fra VM-et. Hun gikk til topps i turneringen i 2013, og hun ble nummer to i fjor, bak Inbee Park, som ligger på annenplass på verdensrankingen.

- Det som gjør det ekstra moro i World Ladies Championship som turneringen heter, er at jeg ikke bare spiller for meg selv. Jeg har med Marianne Skarpnord og sammen utgjør vi «Team Norway». Jeg spilte på lag med henne også i 2013 og i fjor. Da endte de norske jentene på annenplass bak koreanerne.

- Dessuten trives jeg veldig godt på denne banen som heter Mission Hills. Målet er å klatre helt til topps i den individuelle konkurransen. Dessuten satser Marianne og jeg hardt på å slå fjorårets vinnere, Sør-Korea med Inbee Park og Ryo So-yeon, i lagkonkurransen, sier Pettersen.

Turneringen går fra 12. til 15. mars. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere