RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TRØBLETE: Det gikk ikke helt veien for Suzann Pettersen søndag.
TRØBLETE: Det gikk ikke helt veien for Suzann Pettersen søndag. Foto: Darren Carroll (Afp)

Tutta-trøbbel også på sisterunden

Golfstjernen fikk en elendig start.

Golfstjernen Suzann Pettersen fikk en elendig start, men skjerpet seg på de siste hullene og endte på delt 11.-plass etter avslutningsrunden i LPGA-turneringen i Mexico søndag.

Det så beksvart ut for Tutta etter de ti første hullene, der hun hadde hele fire bogeyer og en dobbeltbogey. Innimellom elendigheten klarte hun én birdie.

Først på veien tilbake til klubbhuset fikk Oslo-jenta det til å løsne. Med fem birdier på de sju siste hullene rettet hun litt opp på inntrykket og gikk runden på par (72 slag).

Totalt var hun elleve slag bak vinneren Christina Kim. Amerikaneren vant turneringen etter å ha slått Feng Shanshan fra Kina i omspill. Begge endte på totalt 273 slag.

Pettersen hadde en svært varierende golfhelg i Mexico. Hun innledet med en 71-runde, som hun fulgte opp med en strålende 66-runde. Men lørdag stupte hun ut av tetstriden etter å ha brukt hele 75 slag, som var tre over par.

Tutta har ikke vunnet en LPGA-turnering på over ett år. Den forrige triumfen kom i oktober 2013. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere