RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I TETSJIKTET: Suzann Pettersen har gått de to første rundene i helgens LPGA-turnering tre slag under par og henger med i tetsjiktet.
I TETSJIKTET: Suzann Pettersen har gått de to første rundene i helgens LPGA-turnering tre slag under par og henger med i tetsjiktet. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Tutta tre under par i Virginia

Sist oppdatert:
Ligger på delt 14.-plass halvveis i turneringen.

Suzann Pettersen er tre slag under par halvveis i helgens LPGA-turnering i golf i Williamsburg. Fredagens runde gikk hun ett slag under banens par.

Hun greide fire birdier fredag, men det ble nesten oppveid av tre bogeyer. Hun startet dagen på 10. hull og innledet med birdie på 11. og 15. hull før det ble bogey på 16. og 17. hull. Senere ble det birdie på 4. hull, bogey på 6. hull og birdie på 7. hull.

I åpningsrunden torsdag måtte Tutta tåle dobbeltbogey på 4. hull, men spilte seg stort opp med birdie på 7., 9., 13. og 14. hull.

Foreløpig er hun på delt 14.-plass, men hun var blant de første som gikk ut på banen fredag, og mange spillere hadde ennå ikke startet sin 2. runde da den norske veteranen hadde spilt ferdig for dagen.

Foreløpig er verdensener Lydia Ko best. Totalt er hun åtte slag under par.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere