*Nettavisen* Sport.

Tuttas kanoncomeback

Foto: AP/SCANPIX

Misset nesten cuten – nå storspiller hun.

06.04.08 08:53

Suzann Pettersen var svært nære på å misse cuten i Kraft Nabisco Championship i Rancho Mirage i sør-California fredag. Med en 62. plass karret hun seg med nød og neppe videre til den tredje runden.

Lørdag fremsto Tutta som en helt ny person.

Hun åpnet med par på det første hullet, før hun senket en birdie på det neste. På det femte hullet klarte hun nok en birdie, før hun slo til med eagle på det sjuende. På hull elleve, tolv og 16 satte hun tre nye birdies. Med par på alle de andre hullene endte hun hele sju under par på lørdagens runde.

- Jeg har følt at jeg har spilt bra hele tiden, og setter jeg puttene vises det også på scoren. Det har vært en bra dag, sa Pettersen til NRK etter lørdagens runde.

Fordi hun lå fem over etter fredagens runde, er hun nå totalt to under par, og med det er hun i ferd med å krabbe opp mot tetsjiktet i turneringen. Etter tre runder er hun på delt niendeplass, sammen med svenskenes golfstjerne Annika Sörenstam. Verdensener Lorena Ochoa fra Mexico leder turneringen, seks under par. Det er altså ikke mer enn fire slag opp til topplasseringen.

Tutta ble nummer to i 2007-utgaven av Kraft Nabisco Championship, som er den første majors-turneringen for kvinner i 2008.

Turneringen avsluttes søndag.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.