RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(EPA/Scanpix)

Uavgjort for «Tutta» - USA vant

Sist oppdatert:
Suzann Pettersens finalekamp i Solheim Cup ble ikke avgjørende siden USA allerede hadde vunnet sammenlagt. En bogey på det siste hullet ødela for «Tutta».

Suzann «Tutta» Pettersen gikk ut i siste par i Solheim cup, sent søndag kveld norsk tid. Kampen kunne blitt helt avgjørende for konkurransen, men Europa-lagets Karen Stupples tapte i nest siste par for Meg Mallon, og dermed var USA allerede mestere med tre poengs ledelse før siste kamp.

Pettersen hadde grepet på kampen men bogey i siste runde sendte Pettersen ned i par totalt - det samme som motstander Rosie Jones. Tutta hadde tre birdies og tre bogeys i runden.

Pettersen gikk totalt fire kamper i Solheim Cup, og vant tre, samt uavgjort i den siste. Med det ble hun eneste ubeseirede europeer i turneringen.

- Jeg ønsket å vinne min match mot Jones, men driven min på hull 18 var ikke god nok. Allikevel gikk det bra i dag, og jeg er ubeseiret som eneste fra Europa! Som lag var vi så nære g skal være stolte av innsatsen. Det har vært utrolig trykk fra publikum, men vi sto nesten løpet ut, sier Suzann Pettersen til sine hjemmesider søndag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere