RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Unggutten Spieth glitrer i US Masters

IMPONERER: Jordan Spieth.
IMPONERER: Jordan Spieth. Foto: Phil Noble (Reuters)
- Det virker som det er flere som har lyktes her i ung alder.

Jordan Spieth (21) har utklasset konkurrentene så langt etter to dagers spill av golfturneringen US Masters. Han henter selvtillit fra Tiger Woods.

Spieth har opparbeidet seg en ledelse på fem slag ned til Charley Hoffmann før de to avsluttende dagene i Augusta, Georgia.

Med 130 slag totalt er han 14 slag under par før de to siste spilldagene.

I likhet med Spieth var Tiger Woods 21 år gammel da han i 1997 tok sin første av fire US Masters-seirer. Seve Ballesteros var 23 år da han vant den første av sine to i 1980.

- Det virker som det er flere som har lyktes her i ung alder. Jeg sier ikke at jeg sammenligner meg selv med de store navnene, men jeg sier at det har vært noen unge her som har klart det før, og da er det mulig for meg å klare det også, sa Spieth med tanke på sammenlagtseieren til slutt.

Spieth deltar i sin annen US Masters etter at han endte på delt 2.-plass i fjor. Tiger Woods vant på Augusta-banen i sitt tredje forsøk, mens Ballesteros lyktes i sitt fjerde forsøk. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere