RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: BRANDON MALONE (Reuters)

Utspilt og ydmyket

Sist oppdatert:
Røk på stygg smell mot eks-caddiens nye arbeidsgiver.

Tonen har vært alt annet enn god mellom Tiger Woods og hans tidligere caddie Steve Williams etter at sistnevnte fikk sparken i sommer. Det var derfor knyttet stor spenning da de to møttes til dyst under Presidents Cup på Royal Melbourne i Australia i natt norsk tid.

Woods på lag med Steve Stricker for USA mot sørkoreanske K.J. Choi og australske Adam Scott, der sistnevnte er Williams nye arbeidsgiver.

Et kort håndtrykk før første utslag var omtrent den kommunikasjonen som ble gjort mellom Woods og Williams, som var partner i 12 år gjennom Woods’ storhetstid. Det er en storhetstid som i hvert fall foreløpig er over.

I foursome-matchen vant Scott og Choi 7&6 mot det amerikanske paret, noe som er utklassing. Sifrene betyr at Choi/Scott ledet med sju hull når det var seks hull igjen å spille. Det er den største seieren i en enkeltmatch i Presidents Cups historie, og Woods har aldri tapt med så solide siffre i en matchplaykonkurranse.

Til alt overmål var Woods og Stricker det enest paret som ikke gjorde en eneste birdie på den første dagen av konkurransen mellom USA og Resten av verden (minus Europa).

- Uheldigvis fikk de en god start og vi klarte ikke følge. Vi misset stadig på gal side, og banen er så vanskelig at det er vanskelig å ta igjen slag, sa Woods etter matchen.

Amerikaneren kan imidlertid glede seg over at USA leder etter første spilledag m ed 4-2.

Presidents Cup fortsetter gjennom helgen. Det internasjonale laget har bare vunnet duellen med USA en gang tidligere, og det skjedde også på Royal Melbourne i 1999.

Se resultatene fra første spilledag her.

Du kan se Presidents Cup på Viasat Golf.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere