RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wie??? Why!!!

Sist oppdatert:
Når Michelle Wie er med i en herreturnering, er det ikke så mange som bryr seg om Luke Donald. Det burde de kanskje ha gjort.

Donald gjorde sju birdies på sin første runde av Sony Open, men fikk knapt en eneste applaus. Folk var mer opptatt av hva Michelle Wie holdt på med, men det var ikke så mye å applaudere for der heller.

Trenger et mirakel
Wie var åtte over par etter ni hull, men klarte å holde seg på det resten av runden. Det ble med andre ord en 78-runde på det 17-årige supertalentet.

Michelle Wie, som deltar i Sony Open for fjerde år på rad, trenger altså et mirakel om hun skal klare cuten. 78 slag er ett slag bedre enn hun klarte i fjor. Torsdag slo hun ballen i vannet to ganger, og traff ikke en eneste fairway før på det 15. hullet.

Da er det ikke lett å få en god score.

Da Wie spilte Sony Open i en alder av 14 år, var hun bare ett slag unna å klare cuten. Da gikk hun sin andrerunde på 68 slag. Det virker å være et stykke unna nå.

- Selv om jeg spilte dårlig, så visste jeg at jeg kunne komme tilbake dersom jeg bare fikk ballen i fairway. Mot slutten følte jeg at jeg faktisk spilte golf, oppsummerte hun etter runden, ifølge pgatour.com.

Nest sist
Michelle Wie er nest sist etter første dag. Bare Abe Mariano var dårligere. Han gikk på 83 slag.

Den beste runden av en tenåring fra Hawaii, kom fra 16 år gamle Tadd Fujikawa. Han begynte med en runde på 71 slag, samme som Vijay Singh.

Luke Donald begynte med en 63-runde, sju under par, og leder turneringen med ett slag. Og han har skumle hensikter på årets PGA-tour.

- Jeg blir bedre for hvert år. Det har ikke resultert i så mange seire ennå, major-turneringer og slikt, men jeg føler at jeg nærmer meg i større grad enn for ett eller to år siden, sier han.

P.S. J.B Holmes gikk front nine på 40 slag. Han gikk de siste ni på 30, og endte akkurat på par...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere