RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Woods i toppen, mens McIlroy røk ut

Tiger Woods er for fullt med i tetstriden i British Open etter 2. runde.

Golfstjernen Tiger Woods er for fullt med i tetstriden i British Open etter 2. runde fredag. Verdenstoer Rory McIlroy klarte derimot ikke cuten.

Miguel Jiménez leder årets tredje majorturnering etter to runder i skotske East Lothian. Spanjolen har brukt ett slag mindre enn verdensener Woods, svenske Henrik Stenson, Lee Westwood og Dustin Johnson på delt annenplass.

49-åringen hadde riktignok to bogeyer fredag, men med sine to birdier og en meget stabil avslutning sikret Jiménez en 70-runde og overtok ledelsen med tre slag under par. – Jeg liker å føle presset. Så lenge du mestrer å håndtere det, er det heller ikke et problem. Jeg føler meg komfortabel, sa Jiménez etter annen dag i British Open.

Tiger Woods spilte lenge ujevnt. Han fikk birdie ved hull 3, men fulgte deretter opp med en bogey på neste hull. Amerikaneren fikk to nye bogeysmeller på hull 8 og 11, men som Jiménez avsluttet han sterkt.

– Jeg slet første halvdel av runden, men klarte heldigvis å rette det opp til slutt. Nå gjelder det å fortsette å være tålmodig og putte ballene riktig, sa Woods.

British Open endte med en pinlig fadese for Rory McIlroy. Nordiren startet turneringen med en 79-runde torsdag, og fulgte opp med en svak 75-runde. Dermed klarte ikke verdenstoeren cuten.

McIlroy fikk rett og slett lite til å stemme. Han hadde fredag fem bogeyer og en dobbeltbogey på veien ut av majorturneringen. Også tidligere verdensener Luke Donald røk ut etter han ikke klarte å rette opp en 80-runde fra første dag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere