Woods i toppen, mens McIlroy røk ut

Foto: Getty Images / All Over Press

Tiger Woods er for fullt med i tetstriden i British Open etter 2. runde.

Golfstjernen Tiger Woods er for fullt med i tetstriden i British Open etter 2. runde fredag. Verdenstoer Rory McIlroy klarte derimot ikke cuten.

Miguel Jiménez leder årets tredje majorturnering etter to runder i skotske East Lothian. Spanjolen har brukt ett slag mindre enn verdensener Woods, svenske Henrik Stenson, Lee Westwood og Dustin Johnson på delt annenplass.

49-åringen hadde riktignok to bogeyer fredag, men med sine to birdier og en meget stabil avslutning sikret Jiménez en 70-runde og overtok ledelsen med tre slag under par. – Jeg liker å føle presset. Så lenge du mestrer å håndtere det, er det heller ikke et problem. Jeg føler meg komfortabel, sa Jiménez etter annen dag i British Open.

Tiger Woods spilte lenge ujevnt. Han fikk birdie ved hull 3, men fulgte deretter opp med en bogey på neste hull. Amerikaneren fikk to nye bogeysmeller på hull 8 og 11, men som Jiménez avsluttet han sterkt.

– Jeg slet første halvdel av runden, men klarte heldigvis å rette det opp til slutt. Nå gjelder det å fortsette å være tålmodig og putte ballene riktig, sa Woods.

British Open endte med en pinlig fadese for Rory McIlroy. Nordiren startet turneringen med en 79-runde torsdag, og fulgte opp med en svak 75-runde. Dermed klarte ikke verdenstoeren cuten.

McIlroy fikk rett og slett lite til å stemme. Han hadde fredag fem bogeyer og en dobbeltbogey på veien ut av majorturneringen. Også tidligere verdensener Luke Donald røk ut etter han ikke klarte å rette opp en 80-runde fra første dag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag