RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FORBANNET: Tiger Woods.
FORBANNET: Tiger Woods. Foto: Andrew Yates (Afp)

Woods raser mot falskt intervju

- Kan man synke lavere?

I den siste utgaven av Golf Digest skriver den 84 år gamle golfjournalisten Dan Jenkins et falskt parodisk intervju med Tiger Woods. Det falt ikke i god jord hos golfstjernen.

Under tittelen «Mitt (falske) intervju med Tiger Woods» går Jenkins hardt ut mot ekteskapsproblemene og de siste års major-tørke.

Woods har sjelden reagert på medieoppslag, men mener Jenkins' seneste påfunn er under beltestedet. På Derek Jeters nettside, The Players Tribune, skriver Woods hva han mener om saken.

«Leste du Jenkins intervju med meg i Golf Digest? Det håper jeg ikke, fordi det var ikke meg», skriver Woods i et innlegg kalt «Ikke sant. Ikke morsomt.».

«Det var litt av en tosk han latet som han intervjuet. Det stemmer, Jenkins forfalsket et intervju som feiler som parodi og ser mer ut som et bittert karakterdrap. Journalistisk og etisk, kan man synke lavere?», står det videre.

I det falske intervjuet spør Jenkins blant annet Woods om bilkrasjen i 2009 som senere førte til utroskapsskandaler og slutten på ekteskapet med Elin Nordegren.

- Du har ikke snakket om det, men etter alle forsidene i New York Post under skandalen; hva er moralen i historien?

- Det er enkelt. Ikke bli tatt, var Woods' svar ifølge Jenkins. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere