Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Woods skuffet stort

Foto: Getty Images / All Over Press
- Fikk knapt til noe som helst.

Verdensener Tiger Woods vinner neppe sin 15. majorturnering i helgen. Golfkongen gikk tre over par på lørdagens runde av PGA-mesterskapet.

14 ganger har Woods vunnet en av hovedturneringene på PGA-touren. Etter lørdagens 73-runde har han havnet kraftig bakpå før søndagens avslutning.

- Det ble vanskelig for meg. Jeg spilte ikke bra, sukket Woods.

- Jeg traff ikke bra, fikk knapt til noe som helst og feilet på de fleste puttene. Det ble en tøff dag, fortsatte amerikaneren.

Han har ikke vunnet en majorturnering siden US Open i 2008. Hele fire bogeyer ble det lørdag. Før siste runde ligger Woods på delt 48.-plass – 13 slag bak ledende Jim Furyk.

Heller ikke annenrangerte Phil Mickelson fikk det til i New York på tredje runde. Han skuffet voldsomt med en 78-runde. Det ble trippelbogey på hull sju, dobbeltbogey på hull 14 og ytterligere fem bogeyer. To birdier var ikke nok til å rette opp inntrykket.

Dermed ligger Mickelson nest sist av dem som klarte cuten.

Det blir drama under siste dag av konkurransen. Furyk (201 slag), Jason Dufner (202) og svenskene Henrik Stenson (203) og Jonas Blixt (204) er topp fire før de siste 18 hullene. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!