*Nettavisen* Sport.

Woods vil være i toppen i ti år til

Tiger Woods vet ikke når han kan være tilbake på golfbanen etter en ryggoperasjon. 39-åringen har likevel tro på at han kan vinne flere titler før han takker for seg. Foto: Owen Humphreys (Pa Photos)

Tiger Woods vet ikke når han kan være tilbake på golfbanen etter en ryggoperasjon. 39-åringen har likevel tro på at han kan vinne flere titler før han takker for seg.

– Hvor ser jeg meg selv de neste ti årene? Jeg spiller fortsatt golf på toppnivå, og jeg vinner turneringer og majors, sier Woods til hjemmesiden sin.

Den tidligere verdenseneren har hatt et tøft år på golfbanen, og amerikaneren har falt til 414.-plass på verdensrankingen.

– 2015 har vært som en berg-og-dalbane. Jeg har vært langt nede, men jeg har også hatt noen veldig gode topper, fortsetter Woods, som forventer at han er tilbake i PGA-touren neste sesong.

– Det jeg gleder meg mest til i 2016 er å spille igjen. Jeg har savnet det, og jeg håper at jeg skal klare det uten smerter, sier mannen som har vunnet 14 majorturneringer i løpet av karrieren.

Woods, som fyller 40 år 30. desember, sier videre at han ikke helt føler seg som en 40-åring.

– Mentalt vet folk som kjenner meg at jeg er som en femåring. Fysisk hender det jeg føler meg gammel, mens andre ganger føler jeg meg som en tenåring. Helst vil jeg ligge et sted i midten. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag