Gå til sidens hovedinnhold

Goop kongen av Arvika!

Björn Goop er nøkkelkusken denne mandagslunsjen, og det kan fort bli en favorittbetont V4-omgang. Vi tror det kan prøves samlebonger.

En ny travuke står for døren og mandag tilbyr Norsk Rikstoto og Sportspill spill til hele fem baner. Spesielt til kvelden er det svært interessant da det er jackpot både under V64-løpene på Visby og til V65-løpene på Klosterskogen. På Visby ligger det hele 1.909.296 kroner ekstra i sekserpotten da det ikke ble utbetaling på fire under søndagens V64-løp på Hagmyren, mens det venter 690.192 kroner ekstra i sekserpotten på Klosterskogen ettersom søndagens V65 på Biri ble uløselig for spillerne. Spill til dagens løp og andelslag finner du ved å klikke i lenken under.

Bjørn og Ipod.

10 Ipod har en helt riktig oppgave i V4-2 denne mandagen. Sporet kunne vært bedre siden det er snakk om en 800 meters bane, men Björn Goop er en mester til å finne gode posisjoner underveis i løpene. Viking Kronos sønnen ble prøvd uten sko sist på Axevalla, og det slo virkelig positivt ut. Han galopperte grovt fra start, men opphentingen var av beste merke, og vi hadde 13,1/2100 meter hadde vi på klokken etter galoppen. Ipod ble faktisk sittende litt stengt til slutt, og når luken kom sent på oppløpet avsluttet 4-åringen strålende til tredjeplassen. Kommer han ut uten sko igjen i dag kan vi ikke se han tape dette løpet.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Arvika
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

God til å forsvare seg!

V4-3 er på forhånd et meget åpent løp med flere vinnerkandidater, men vi har funnet en hest som selger seg meget dyrt i tet. 7 Trouville viste nettopp dette på Åmål nest sist hvor hun vant etter å ha ledet løpet hele veien. 4-års hoppa er rask fra start, og vi ser ikke bort i fra at Mikael J. Andersson sitter tidlig i tet med Gallant Baron datteren. Skulle hun komme seg tidlig til tet kan hun fort lede dette løpet fra start til mål. Galoppen sist setter vi på u-turskontoen for hun varmet strålende før løpene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken